Product was successfully added to your shopping cart.

Gespreidbetalen

Grote bedragen zijn nooit fijn om in één keer te betalen. Daarom verzorgt Capayable voor Salonvoordeel.nl de betaaldienst gespreid betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaal je direct, de tweede en derde termijn betaal je respectievelijk binnen 30 en 60 dagen.Zo geniet je nu al van de bestelling en beschik je over flexibel betaalgemak.

Het minimale bestelbedrag van Capayable – Gespreid betalen is € 100,00 en het maximale bestelbedrag is € 3.000,00. Betaal je voor de eerste keer in termijnen dan is het maximale bedrag € 1.000,00. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen door te kiezen voor een andere betaalmethode.

Gespreid betalen werkt als volgt:

1. Je kiest bij de betaalopties voor betalen in drie termijnen 0% rente van Capayable. Je vult de gegevens in en Capayable controleert ‘real-time’ of je gebruik kan maken van Gespreid betalen. Wanneer je wordt goedgekeurd, betaal je direct de eerste termijn.
2. De bestelling wordt vervolgens verwerkt door de webwinkel. Nadat je de bestelling hebt ontvangen stuurt Capayable tijdig informatie per e-mail over de tweede en derde betaaltermijn. Het is mogelijk dat de e-mail terecht komt in de spambox, controleer deze daarom altijd voor de zekerheid.
3. Mocht je de bestelling retour sturen, let dan goed op het retourbeleid van Salonvoordeel.nl.

 

Waarom gebruik maken van Capayble

  • Flexibel betaalgemak, betalen wanneer het jou uitkomt
  • Niet in één keer een groot bedrag van je rekening
  • Geen rente, aanvraagformulieren en/of leningsovereenkomst
  • Geniet nu al van de bestelling en betaal de rest binnen 60 dagen

 

Salonvoordeel.nl maakt gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

/ Lees meer