WASUNITS

Wasunit by salonvoordeel

In ons assortiment vindt u wasunit uit voorraad leverbaar zijn , wasunits met de beste prijs-kwaliteitverhouding, en luxe wasbaken voor de meest veeleisende massage . De meeste van onze wasunits kunnen worden vrij geconfigureerd en gecombineerd vanaf de kleur van de bekleding, wastafel, elektrische voetsteun, tot massage. Elke wash-unit is ontworpen door onze experts om te voldoen aan de hoogste eisen niet alleen van onze klanten, maar ook van normen ISO en ARBO. Modern design, hoogwaardige materialen, productie in Polen en Italië  en meer dan 25 jaar ervaring, maakt onze producten gewaardeerd over de hele wereld.

Maak direct een afspraak!

Indien u zich wilt overtuigen van de kwaliteit van de wasunits die wij aanbieden, nodigen wij u graag uit een bezoek te brengen aan onze showroom waar wij, op afspraak, u graag informeren over ons ruime assortiment wasunits. Ook voor vragen of meer informatie kunt u contact  met ons opnemen. Of gebruik maken van onze whatsapp service !

Er zijn 131 producten.

Item 1-18 van 131 in totaal item(s)

Actieve filters

wasunit 007

Prijs € 565,95
uitstraling, Italiaans design en een degelijke afwerking die ideale werkomstandigheden creëert. De gestroomlijnde vorm van de kappersstoel stelt u...