Wij zijn Gregor en Patricia Corbeek, woonachtig in het mooie dorp Dinxperlo in de Achterhoek. Wij hebben 2 kinderen, Tom en Jill en 2 honden, een Berner Sennen en een West-Highland terriër.

 

Gregor is al vanaf zijn 16e jaar kapper en begon in 1992 met een eigen salon. Patricia werkte jarenlang in de sales als vertegenwoordigster en kwam in die tijd ook in zijn leven. Samen hebben ze 25 jaar lang een goedlopende zaak opgebouwd.

 

In december 2017 is de kapsalon verkocht, aangezien de werkzaamheden voor Salonvoordeel.nl niet meer te combineren waren met de salon. Salonvoordeel.nl specialiseert zich in de levering van kappersmeubilair. Met een showroom van 1000 m2 kunnen kappers ons een bezoek brengen en advies op maat krijgen. Wij nemen uitgebreid de tijd voor onze klant. Gemakkelijk kun je via de website een afspraak maken.

 

Wij zijn exclusief dealer voor het merk Ayala in Nederland, België en Frankrijk en binnenkort ook voor Nordrhein-Westfalen, Duitsland.

 

De meubels onderscheiden zich door de zeer goede kwaliteit gecombineerd met talloze mogelijkheden qua kleur en afmetingen.

 

Het is voor kappers, door kappers. Wij kunnen met u op gelijk niveau communiceren, want kappers begrijpen elkaar!

 

Wij zijn heel flexibel. Wij wonen vlakbij ons bedrijf en daarom kunt u voor een afspraak ook ‘savonds of in het weekend komen. U bent dan van harte welkom!

 

Wij leveren: 7 dagen per week

Wij leveren: producten die gemaakt zijn in Europa

Wij bezorgen: door heel Europa en afhalen is mogelijk

Wij staan: 7 dagen per week tot uw beschikking

Wij vinden: persoonlijk advies belangrijk

 

Salonvoordeel BV

Anholtseweg 24

7091 HA Dinxperlo

[email protected]

0315-750253

0627001665