Loup Lamp LED ELEGANTE 801-TL Z

123741
€ 93,45
Exclusief belasting
Home

Hoogwaardige ELEGANTE werkplaatslamp bevestigd  met een bankschroef  voor tafelblad, ideaal voor werkplekken die intensieve verlichting vereisen. Deze staat in de showroom!

 Het is erg esthetisch, dus ideaal voor schoonheids-, veterinaire, medische en tandartspraktijken, werkplaatsen en prothetische laboratoria. De lamp is uitgerust met LED's met instelbare intensiteit en kleur van het licht . Dankzij de lange kom wordt het grote werkoppervlak gelijkmatig verlicht. Betrouwbaar tijdens alle cosmetische werkzaamheden - veel positieve meningen over bedrijfsfora.

Aantal
Hoogwaardige ELEGANTE werkplaatslamp bevestigd  met een bankschroef  voor tafelblad, ideaal voor werkplekken die intensieve verlichting vereisen. Het is erg esthetisch, dus ideaal voor schoonheids-, veterinaire, medische en tandartspraktijken, werkplaatsen en prothetische laboratoria. De lamp is uitgerust met LED's met instelbare intensiteit en kleur van het licht . Dankzij de lange kom wordt het grote werkoppervlak gelijkmatig verlicht. Betrouwbaar tijdens alle cosmetische werkzaamheden - veel positieve meningen over bedrijfsfora.
 
Technische specificaties:
- kleur: wit 
- kleurtemperatuur:> 6500  
- energieverbruik: 1-12W 
- voeding : 110-240V
123741

Gerelateerde producten

(There are 16 other products in the same category)