Wahl Finale 5*

Wahl Finale 5*
€ 119,00
Exclusief belasting
Home

Wahl Finale 5*

Het Wahl 5 Star Finale Shaver scheerapparaat heeft een scheerblad die ultra dun is wat zorgt voor een glad scheerresultaat. Het scheerblad bestaat uit een hypo allergene goudfolie wat er voor zorgt dat u kunt scheren zonder roodheid en irritatie van de huid. Je zult na het scheren geen buitjes of ingegroeide haren hebben. De shaver is zeer sterk en ontworpen voor het zware werk, zonder verlies van kracht. Perfect om ‘bald fades’ te maken en het blenden van extreme korte kapsels. 

Aantal

Wahl Finale 5*

Het Wahl 5 Star Finale Shaver scheerapparaat heeft een scheerblad die ultra dun is wat zorgt voor een glad scheerresultaat. Het scheerblad bestaat uit een hypo allergene goudfolie wat er voor zorgt dat u kunt scheren zonder roodheid en irritatie van de huid. Je zult na het scheren geen buitjes of ingegroeide haren hebben. De shaver is zeer sterk en ontworpen voor het zware werk, zonder verlies van kracht. Perfect om ‘bald fades’ te maken en het blenden van extreme korte kapsels. De Wahl Finale Shaver is ontworpen voor de veeleisende kappers, die professioneel vakmanschap willen leveren. Het robuuste vierkante ontwerp, met een bruine huisvesting, heeft een grote zwarte rechthoekige knop voor het in en uitschakelen van de machine. Wanneer je de machine aanzet merk je ook wat voor kracht deze shaver heeft. Het is ontworpen voor het scheren van de baard, nekharen, hoofd, en het retoucheren van baarden en bakkebaarden.

Kenmerken en eigenschappen:

De laattijd is 120 minuten
Je kunt de machine 80 minuten lang gebruiken.
Hij is te gebruiken zowel met als zonder snoer.
Oplaadbare batterij
Blades folie - gecoate goud 
Verwijdert alle stoppels voor een glad scheerresultaat.
Het scheerapparaat is extreem licht en oplaadbaar.
Retro Design
Superlicht
Eenvoudig te reinigen scheerkop
Het apparaat is 11 centimeter lang
Voor scheren van nekharen, hoofd, vormen en retoucheren van baard en bakkebaard.
De Wahl 5 Star Finale Shaver word geleverd met:

Oplaadstekker
Reinigingsborsteltje
Pre-scheerborstel
Beschermkapje
Gebruiksaanwijzing
Garantiepapieren
Gebruiksaanwijzing:

Het scheerapparaat kan met of zonder snoer worden gebruikt mits goed opgeladen. In tegen stelling tot andere scheerapparaten kunt u blijven scheren als de batterij bijna leeg is. Voor de beste prestaties moet u het scheerapparaat helemaal opladen voordat u het apparaat voor het eerst gaat gebruiken. Lees voor het gebruik goed de gebruiksaanwijzing.

Wahl Finale 5*

Gerelateerde producten

(There are 16 other products in the same category)