Product was successfully added to your shopping cart.

Over Salon Voordeel

Een persoonlijke noot:
Wij zijn Gregor en Patricia Corbeek, woonachtig in het mooie dorp Dinxperlo in de Achterhoek. Wij hebben 2 kinderen, Tom en Jill en 2 honden, een Berner Sennen en een West-Highland terriër.

Gregor is al vanaf zijn 16e jaar kapper en begon in 1992 met een eigen salon. Patricia werkte jarenlang in de sales als vertegenwoordigster en kwam in die tijd ook in zijn leven. Samen hebben ze 25 jaar lang een goedlopende zaak opgebouwd.


In december 2017 is de kapsalon verkocht, aangezien de werkzaamheden voor Salonvoordeel.nl niet meer te combineren waren met de salon.
Salonvoordeel.nl specialiseert zich in de levering van kappersmeubilair.
Met een showroom van 1000 m2 kunnen kappers ons een bezoek brengen en advies op maat krijgen. Wij nemen uitgebreid de tijd voor onze klant. Gemakkelijk kun je via de website een afspraak maken.

Wij zijn exclusief dealer voor het merk Ayala in Nederland, België en Frankrijk en binnenkort ook voor Nordrhein-Westfalen, Duitsland.

De meubels onderscheiden zich door de zeer goede kwaliteit gecombineerd met talloze mogelijkheden qua kleur en afmetingen.

Het is voor kappers, door kappers. Wij kunnen met u op gelijk niveau communiceren, want kappers begrijpen elkaar!

Wij zijn heel flexibel. Wij wonen vlakbij ons bedrijf en daarom kunt u voor een afspraak ook ‘savonds of in het weekend komen. U bent dan van harte welkom!

Wij leveren: 7 dagen per week
Wij leveren: producten die gemaakt zijn in Europa
Wij bezorgen: door heel Europa en afhalen is mogelijk
Wij staan: 7 dagen per week tot uw beschikking
Wij vinden: persoonlijk advies belangrijk

Salonvoordeel BV
Anholtseweg 24
7091 HA Dinxperlo
info@salonvoordeel.nl

0315-750253
0627001665

 

 

Salonvoordeel

showroom adres : anholtseweg t.o.v. nr 24

7091 XH Dinxperlo

0315-750253

Salonvoordeel.nl maakt gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

/ Lees meer