Over Salon Voordeel

Over ons / een persoonlijke noot Ik ben Gregor Corbeek, 46 jaar en woonachtig met mijn vrouw Patricia en 2 kinderen Tom en Jill in Dinxperlo. Ook mijn kapsalon en de showroom van Salonvoordeel zijn in Dinxperlo gevestigd.

Vanaf mijn 16e jaar ben ik al werkzaam als kapper en in 1992 ben ik zelfstandig geworden met mijn kapsalon Gregor’s Haarmode.

Zo’n 8 jaar geleden ben ik samen met mijn vrouw op het Internet aktief geworden, omdat steeds meer kappers voor zichzelf gingen beginnen.Ook in mijn eigen kapsalon kreeg ik hiermee te maken. Een trend die zich overigens nog steeds voortzet.

Ik bedacht mij dat ik mij wilde inzetten voor deze groep kappers door kappersmeubilair aan te bieden in verschillende prijsklassen.

Salonvoordeel werd geboren. Mijn jarenlange ervaring als kapper komt dagelijks van pas als ik klanten mag ontvangen in de showroom. Met een paar woorden begrijp ik wat er bedoeld wordt en kan er op inspelen.

Het is kappers onder elkaar! Hierdoor ben ik uitermate goed in staat om passend meubilair te adviseren. Ik ken de voordelen en de nadelen voor uw salon en zal u daar graag tips over geven. Ik stel mij zeer flexibel op. Persoonlijke afspraken kunnen desgewenst ook in het weekend of in de avond plaatsvinden. U kunt zeer gemakkelijk via het online afsprakensysteem een bezoek plannen, maar een eenvoudig mailtje of telefoontje is ook genoeg om elkaar te ontmoeten!

Belt u ‘savonds: ook dan zult u in de meeste gevallen geen bot vangen! Ik werk met veel leveranciers. Het voordeel voor u is dat u keus heeft uit veel verschillende soorten en kwaliteit meubilair. Ieder produkt heeft zijn eigen prijskaartje en daarom is er keus genoeg voor ieder budget. Veel produkten zijn al in een aantal werkdagen leverbaar, maar soms loopt de levertijd op tot maximaal 2 tot 3 weken.U bent zeer welkom bij Salonvoordeel.nl! Ik verheug me erop u te ontmoeten. Gregor Corbeek showroom adres Anholtseweg 24 in Dinxperlo. Bezoek aan ons showroom is uitsluitend mogelijk op afspraak, tussen 8.00 en 22.00 uur,

 Wij leveren:7  dagen per week

Wij leveren : Producten die gemaakt zijn in Europo

Wij bezorgen Door heel Europa en afhalen is mogelijk

Wij staan: 7 dagen per week tot u beschikking

Wij vinden: persoonlijk advies belangrijk

Salonvoordeel

showroom adres : anholtseweg t.o.v. nr 24

7091 XH Dinxperlo

0315-750253