Schoonheidssalon inrichting kopen

U oriënteert zich op het kopen van inrichting voor een schoonheidssalon. Gefeliciteerd! U bent bij ons aan het juiste adres! Mooie en praktische inrichting zal een perfecte aanwinst zijn voor uw salon en kwalitatief goede inrichting met een heel goede prijs/kwaliteitverhouding koopt u bij Salonvoordeel.nl!

Achtergrond Salonvoordeel.nl

Wij zijn Gregor en Patricia en samen zijn we al 30 jaar zelfstandig ondernemer. 25 jaar lang hadden we goedlopende salons in Dinxperlo en Ulft (Achterhoek). Gregor als kapper en kleurstylist en Patricia als kapster en gediplomeerd visagiste. We waren respectievelijk 25 en 21 jaar toen we voor onszelf begonnen. In 2003 is Salonvoordeel.nl door ons gelanceerd. Een aantal van onze medewerksters begonnen voor zichzelf en zo kwamen wij op het idee om een functionele website voor kappers te beginnen en hun te helpen bij de inrichting van hun salon. Met onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij heel goed een spiegel voorhouden. En we spreken dezelfde taal! Wij willen u adviseren, inspireren en motiveren!

Waarom schoonheidssalon inrichting bij Salonvoordeel?

Op Salonvoordeel.nl vindt u een uitgebreid assortiment producten voor de inrichting van uw salon. Elektrische behandelstoelen met 3 of 4 motoren, met of zonder verwarming, met of zonder afstandsbediening en wel of niet draaibaar. Standaard behandelstoelen voor schoonheidssalon, pedicuresalons, tattoosalons en nagelsalons. Ook massagetafels, voetspa’s, vapozones, loupelampen en werkwagens vindt u bij ons. Daarnaast hebben wij ook al het apparatuur dat u nodig heeft. Ons oogpunt is gemak en comfort voor u én voor uw klant.

De voordelen van schoonheidssalon inrichting bij Salonvoordeel

U bent bij ons aan het goede adres. Kopen van inrichting bij Salonvoordeel garandeert u een uitgebreid advies, persoonlijk contact en korte lijnen. Wij hebben uitstekende contacten met onze leveranciers en kunnen snel schakelen en leveren. Daarnaast zijn wij heel flexibel en makkelijk bereikbaar.

Wanneer wordt uw bestelling geleverd?

Na aankoop van de door u uitgekozen inrichting zal de levertijd 2 tot 7 werkdagen zijn. Dit is afhankelijk van de door u uitgekozen types.
Er zijn producten leverbaar direct uit ons magazijn en andere modellen worden rechtstreeks vanaf onze leveranciers uit Polen of Spanje naar u verstuurd. Dit duurt dan enkele dagen. Tussentijds zult u altijd op de hoogte worden gehouden over de status van uw bestelling en over de precieze bezorging.

Hoe kunt u ons bereiken?

Wij zijn heel makkelijk bereikbaar, dat vinden wij zeer belangrijk!
Showroom 7 dagen per week geopend (op afspraak).
Dagelijks tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar.
Dagelijks tot 22.00 uur (of langer) via WhatsApp bereikbaar.
Dagelijks tot 22.00 uur (of langer) via Email bereikbaar.

Ons adres:
Anholtseweg 24
7091 HA Dinxperlo

Lees meer
Home » Schoonheidssalon » Schoonheidssalon inrichting

Toont alle 15 resultaten

Behandelstoel Elektrisch Queen IX

2.499,00 (excl. BTW)

Behandelstoel Azzurro 871 4 motoren

1.329,00 (excl. BTW)

Behandelstoel Bronze 2 Motoren

2.245,00 (excl. BTW)

Behandelstoel Queen V-1 4-motorig

2.074,00 (excl. BTW)

Behandelstoel Zilver 3 motoren

2.645,00 (excl. BTW)

Elektrische behandelstoel bentlon platinum

3.345,00 (excl. BTW)

Hotstone set 64 stuks

109,00 (excl. BTW)

Hotstoneheater 17 liter

109,00 (excl. BTW)

Kappersfiets Wit – Goud

99,00 (excl. BTW)

kappersfiets Zwart – Goud

99,00 (excl. BTW)

Massage Tafel Basel

2.390,00 (excl. BTW)

Ring Lamp 12″

79,00 (excl. BTW)

Roze Behandelstoel Wimpers

349,00 (excl. BTW)

Witte Behandelstoel Wimpers

349,00 (excl. BTW)

Zwarte Behandelstoel Wimpers

349,00 (excl. BTW)