Waarom kopen?

Aantrekkelijke leasing voor uw salonapparatuur laat u aan de slag! Met salonmeubilair dat uw bedrijfsfilosofie, uw favoriete kapselstijl en uw persoonlijkheid onderstreept, bereikt u uw klanten en maakt u de werkdag leuker en efficiënter.

Met leasing blijft u liquide, heeft u financiële ruimte voor andere uitgaven en kunt u dankzij de service zich in alle opzichten concentreren op uw kerncompetentie.

Nieuw salonmeubilair voor de perfecte eerste indruk De eerste indruk telt. Vooral tijdens het eerste bezoek van uw klanten in uw salon. Dit omvat niet alleen u en uw team, maar ook de inrichting. Salonmeubels vertegenwoordigen uw werk – als u bezoekers kennis wilt laten maken met trendy snitten en de nieuwste specialistische kennis, hebt u de juiste eigentijdse meubels nodig.

Comfortabele fauteuils, comfortabele wastafels en overtuigende planken dienen ook het welzijn van de klanten, die graag terugkomen.

Prettig werken met moderne salonmeubels Het meubilair moet het werk ook aangenaam voor u maken. Naast de meervoudig verstelbare kappersstoelen zijn deze ook voorzien van fauteuils met geïntegreerde spoelbakken, veilige kinderzitjes en transparante legplanken.

De nieuwste technologie op het gebied van verlichting en water helpt om kosten te besparen. Zodat u geen strikte lening hoeft aan te gaan voor deze aankopen, bieden wij u de mogelijkheid om te leasen. Zo kunt u uw eigen salon zorgeloos openen met uw mastercertificaat, een winkel moderniseren die is overgenomen van de voorganger, of uw eigen kapsalon verrassend nieuw maken en uw eigen beeld creëren.

Veilige leasing met individuele tarieven De focus van de leasingaanbiedingen ligt op salonmeubilair, andere producten kunnen worden gefinancierd als onderdeel van het raamwerk. Zodat zelfs kleinere vernieuwingen zonder problemen mogelijk zijn.

Wij werken met verschillende bedrijven voor leasing!

Aanvraag indienen

    * Verplichte velden