Pedicure behandelstoel kopen

U oriënteert zich op het kopen van een pedicure behandelstoel. Gefeliciteerd! U bent bij ons aan het juiste adres! Een pedicure behandelstoel zal een perfecte aanwinst zijn voor uw salon en een kwalitatief goede stoel met een heel goede prijs/kwaliteitverhouding koopt u bij Salonvoordeel.nl!

Achtergrond Salonvoordeel.nl

Wij zijn Gregor en Patricia en samen zijn we al 30 jaar zelfstandig ondernemer. 25 jaar lang hadden we goedlopende salons in Dinxperlo en Ulft (Achterhoek). Gregor als kapper en kleurstylist en Patricia als kapster en gediplomeerd visagiste. We waren respectievelijk 25 en 21 jaar toen we voor onszelf begonnen. In 2003 is Salonvoordeel.nl door ons gelanceerd. Een aantal van onze medewerksters begonnen voor zichzelf en zo kwamen wij op het idee om een functionele website voor kappers te beginnen en hun te helpen bij de inrichting van hun salon. Met onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij heel goed een spiegel voorhouden. En we spreken dezelfde taal! Wij willen u adviseren, inspireren en motiveren!

Waarom een pedicure behandelstoel?

Op Salonvoordeel.nl vindt u een uitgebreid assortiment basis behandelstoelen en elektrische behandelstoelen met 3 of 4 motoren, met of zonder verwarming, met of zonder afstandsbediening en wel of niet draaibaar. Een behandelstoel moet veel gemak en comfort opleveren voor u én voor uw klant. De voordelen van een pedicure behandelstoel van Salonvoordeel.nl is dat het professionaliteit toont en helpt de kwaliteit van het beroepsmatig handelen te waarborgen en te bewaken. Verder is het belangrijk dat je met veel gemak, afhankelijk van het gekozen type, de hoogte, de rugleuning, de zitting en de armleuningen elektrisch kunt bedienen. In veel gevallen kan ook de beensteun in hoogte worden versteld. Wilt u het uw klant nog aangenamer maken? Een pedicure behandelstoel met verwarming zal daar zeker aan bijdragen.

Waar kunt u onze pedicure behandelstoelen kopen?

U kunt op 2 manieren het door u gewenste product aanschaffen. Ten eerste kunt u gemakkelijk online via onze webshop bestellen. Mocht u eerst nog wat vragen hebben dan kunt u deze via onze WhatsApp service (0627001665) stellen. Gegarandeerd binnen 10 minuten een reactie! Met behulp van FaceTime geven wij u een rondleiding door de showroom en zullen de diverse modellen laten zien. Ten tweede kunt u heel gemakkelijk een online afspraak plannen in onze showroom van 1000 m2 waar bijna alle modellen te zien zijn. U kunt alles rustig bekijken en de elektrische stoelen uitproberen. Een gemakkelijke vergelijking is dan gemaakt. Tevens kunt u dan persoonlijk kennis met ons maken en vertrouwen krijgen in onze organisatie. We nemen alle tijd voor u!

Wanneer worden de pedicure behandelstoelen geleverd?

Na aankoop van de door u uitgekozen elektrische behandelstoel zal de levertijd 2 tot 7 werkdagen zijn. Dit is afhankelijk van het door u uitgekozen type. Er zijn stoelen leverbaar direct uit ons magazijn en andere modellen worden rechtstreeks vanaf onze leveranciers uit Polen of Spanje naar u verstuurd. Dit duurt dan enkele dagen. Tussentijds zult u altijd op de hoogte worden gehouden over de status van uw bestelling en over de precieze bezorging.

Hoe kunt u ons bereiken?

Wij zijn heel makkelijk bereikbaar, dat vinden wij zeer belangrijk!
Showroom 7 dagen per week geopend (op afspraak).
Dagelijks tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar.
Dagelijks tot 22.00 uur (of langer) via WhatsApp bereikbaar.
Dagelijks tot 22.00 uur (of langer) via Email bereikbaar.

Ons adres:
Anholtseweg 24
7091 HA Dinxperlo

Lees meer
Home » Schoonheidssalon » salon inrichting » Pedicure behandelstoel

Toont alle 13 resultaten

Behandelstoel Massage Pedi Spa

2.371,95 (excl. BTW)

Elektrische Behandelstoel Pedicure Azzurro 3 Motoren

1.569,75 (excl. BTW)

Elektrische Behandelstoel Pedicure Azzurro 708AS 3 motoren

1.254,75 (excl. BTW)

Elektrische Behandelstoel Pedicure Basic 156

897,75 (excl. BTW)

Elektrische Behandelstoel Pedicure Eva 3 motoren

817,95 (excl. BTW)

Elektrische Behandelstoel Pedicure LUXE 5 Motoren

1.233,75 (excl. BTW)

Elektrische Behandelstoel Pedicure Versace

943,95 (excl. BTW)

Elektrische Behandelstoel Tattoo hydraulisch met voetsteunen

469,35 (excl. BTW)

Hoes Behandelstoel & Armen Wit (sf)

82,95 (excl. BTW)

Pedicure Behandelstoel Cardin kleur grijs

544,95 (excl. BTW)

Pedicure Behandelstoel Mart

523,95 (excl. BTW)

Pedicure Behandelstoel P 270 wit

320,25 (excl. BTW)

Voetsteun voor Pedicure behandelstoel in Grijs

55,07 (excl. BTW)