Kappersstoelen kopen

U oriënteert zich op het kopen van één of meerdere kappersstoelen. Gefeliciteerd! U bent bij ons aan het juiste adres! Een kappersstoel zal een perfecte aanwinst zijn voor uw salon. Een kwalitatief goede stoel met een heel goede prijs/kwaliteitverhouding koopt u bij Salonvoordeel.nl!

Achtergrond Salonvoordeel.nl

Wij zijn Gregor en Patricia en samen zijn we al 30 jaar zelfstandig ondernemer. 25 jaar lang hadden we goedlopende salons in Dinxperlo en Ulft (Achterhoek). Gregor als kapper en kleurstylist en Patricia als kapster en gediplomeerd visagiste. We waren respectievelijk 25 en 21 jaar toen we voor onszelf begonnen. In 2003 is Salonvoordeel.nl door ons gelanceerd. Een aantal van onze medewerksters begonnen voor zichzelf en zo kwamen wij op het idee om een functionele website voor kappers te beginnen en hun te helpen bij de inrichting van hun salon. Met onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij heel goed een spiegel voorhouden. En we spreken dezelfde taal! Wij willen u adviseren, inspireren en motiveren!

Waarom kappersstoelen?

Op Salonvoordeel.nl vindt u een uitgebreid assortiment kappersstoelen.
Deze kwalitatief goede kappersstoelen geven veel gemak en comfort voor u én voor uw klant. U kunt zich ook duidelijk onderscheiden van anderen door te kiezen voor een stoel die uw klant zo goed bevalt, dat hij/zij graag bij u terugkomt! Zo heeft u net dat beetje extra! Met kwalitatief goede kappersstoelen creëer je met veel gemak, afhankelijk van het gekozen type, een goed begin voor uw klant bij een bezoek aan uw salon. Ons assortiment bestaat uit goede, eenvoudige stoelen en luxere varianten. Ook zijn er stoelen met beweegbare rugleuning en/of wielen. Daarbij zijn er kappersstoelen die standaard in het zwart worden geleverd, maar er zijn ook talloze kappersstoelen die in veel verschillende kleuren bekleding kunnen worden geproduceerd. Zo creëert u uw eigen droomsalon!

Voor wie zijn kappersstoelen geschikt?

Kappersstoelen zijn geschikt voor de gehele kappersbranche. Zowel voor de kleine zelfstandige kapsalon als de middelgrote salon en de ketenbedrijven. Onze klanten zijn zeer tevreden zijn over de kappersstoelen van Salonvoordeel.nl. Velen vinden hun weg naar ons en ervaren ons advies als kappers en uitgebreide informatie als zeer positief. Verder kan gesteld worden dat alle ondernemers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan kappersstoelen bij Salonvoordeel.nl kopen.

Waar kunt u onze stoelen kopen?

U kunt op 2 manieren het door u gewenste product aanschaffen. Ten eerste kunt u gemakkelijk online via onze webshop bestellen. Mocht u eerst nog wat vragen hebben dan kunt u deze via onze WhatsApp service (0627001665) stellen. Gegarandeerd binnen 10 minuten een reactie! Met behulp van FaceTime geven wij u een rondleiding door de showroom en zullen de diverse modellen laten zien. Ten tweede kunt u heel gemakkelijk een online afspraak plannen in onze showroom van 1000 m2 waar bijna alle modellen te zien zijn. U kunt alles rustig bekijken en de kappersstoelen uitproberen. Een gemakkelijke vergelijking is dan gemaakt. Tevens kunt u dan persoonlijk kennis met ons maken en vertrouwen krijgen in onze organisatie. We nemen alle tijd voor u!

Wanneer worden de kappersstoelen geleverd?

Na aankoop van de door u uitgekozen kappersstoelen zal de levertijd 2 dagen tot 4 weken zijn. Dit is afhankelijk van het door u uitgekozen type. Er zijn stoelen leverbaar direct uit ons magazijn en andere modellen worden rechtstreeks vanaf onze leveranciers uit Polen, Duitsland of Spanje naar u verstuurd. Dit duurt dan enkele dagen.
Tussentijds zult u altijd op de hoogte worden gehouden over de status van uw bestelling en over de precieze bezorging.

Hoe kunt u ons bereiken?

Wij zijn heel makkelijk bereikbaar, dat vinden wij zeer belangrijk!
Showroom 7 dagen per week geopend (op afspraak).
Dagelijks tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar.
Dagelijks tot 22.00 uur (of langer) via WhatsApp bereikbaar.
Dagelijks tot 22.00 uur (of langer) via Email bereikbaar.

Ons adres:
Anholtseweg 24
7091 HA Dinxperlo

Lees meer
Home » Kapsalon » Kapsalon inrichting » Kappersstoelen

Resultaat 1–24 van de 156 resultaten wordt getoond

Barber France Black

665,00 (excl. BTW)

Barber Romeo

849,00 (excl. BTW)

Barber Urban

749,00 (excl. BTW)

Barberstoel Clint Black

895,00 (excl. BTW)

Barberstoel Clint Brown

895,00 (excl. BTW)

Barberstoel Hugo Black

665,00 (excl. BTW)

Barberstoel Prince

808,00 (excl. BTW)

Barberstoel Salonvoordeel

450,00 (excl. BTW)

Barberstoel Stig

1.234,50 (excl. BTW)

Belmont Apollo 2

2.900,00 (excl. BTW)

Belmont Dainty

1.560,00 (excl. BTW)

Belmont Legacy

4.825,00 (excl. BTW)

Belmont Sportman

1.525,00 (excl. BTW)

Dames beauty / Barberstoel Dalia

460,85 (excl. BTW)

Dames beauty / make up Silvia

460,85 (excl. BTW)

Dames kappersstoel 1970

296,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel 8000 (la)

899,001.024,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel 8100 (la)

869,00994,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Aalst (Bruin)

328,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Adam

357,50 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Agusta

307,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Agusta Beweegbare rug (H)

494,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel air (natural wood)

1.424,50 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Anita (A)

855,00 (excl. BTW)