Kapsalon inrichting kopen

U oriënteert zich op het kopen van inrichting voor een kapsalon inrichting. Gefeliciteerd! Bij ons bent u aan het juiste adres! Mooie en praktische inrichting zal een perfecte aanwinst zijn voor uw salon en kwalitatief goede inrichting met een heel goede prijs/kwaliteitverhouding koopt u bij Salonvoordeel.nl!

Achtergrond Salonvoordeel.nl

Wij zijn Gregor en Patricia en samen zijn we al 30 jaar zelfstandig ondernemer. 25 jaar lang hadden we goedlopende kapsalons in Dinxperlo en Ulft (Achterhoek). Gregor als kapper en kleurstylist en Patricia als kapster en gediplomeerd visagiste. We waren respectievelijk 25 en 21 jaar toen we voor onszelf begonnen. Wij zijn dus zelf kapper en begrijpen u! In 2003 is Salonvoordeel.nl door ons gelanceerd. Een aantal van onze medewerksters begonnen voor zichzelf en zo kwamen wij op het idee om een functionele website voor kappers te beginnen en hun te helpen bij de inrichting van hun salon. Met onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij heel goed een spiegel voorhouden. En we spreken dezelfde taal! Wij willen u adviseren, inspireren en motiveren!

Waarom kapsalon inrichting bij Salonvoordeel?

Op Salonvoordeel.nl vindt u een uitgebreid assortiment producten voor uw geheel eigen kapsalon inrichting. Voor de kapsalons zijn er o.a. kappersstoelen, barberstoelen, wasunits, spiegels en stylingunits, balies, wachtbanken, droogkappen, tondeuses, climazons, föhns, haarzuigers, voetsteunen, werkwagens, wachtbanken en wachtstoelen. Een compleet assortiment kapsalon inrichting inclusief een uitgebreid advies van kappers die zeer flexibel zijn, maakt dat u het beste kunt kiezen voor Salonvoordeel.

De voordelen van kapsalon inrichting bij Salonvoordeel

U bent bij ons aan het goede adres voor uw kapsalon inrichting. Kopen van kapsalon inrichting bij Salonvoordeel garandeert u een uitgebreid advies, persoonlijk contact en korte lijnen. Wij hebben uitstekende contacten met onze leveranciers en kunnen snel schakelen en leveren. Daarnaast zijn wij heel flexibel en makkelijk bereikbaar.

Wanneer wordt uw bestelling geleverd?

Na aankoop van de door u uitgekozen kapsalon inrichting zal de levertijd 2 dagen tot 4 weken zijn. Dit is afhankelijk van de door u uitgekozen types en of er modellen op kleur en maat voor u moeten worden gemaakt. Er zijn producten leverbaar direct uit ons magazijn en andere modellen worden rechtstreeks vanaf onze leveranciers uit Polen of Spanje naar u verstuurd. Dit duurt dan enkele dagen. Tussentijds zult u altijd op de hoogte worden gehouden over de status van uw bestelling en over de precieze bezorging.

Hoe kunt u ons bereiken?

Wij zijn heel makkelijk bereikbaar, dat vinden wij zeer belangrijk!
Showroom 7 dagen per week geopend (op afspraak).
Dagelijks tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar.
Dagelijks tot 22.00 uur (of langer) via WhatsApp bereikbaar.
Dagelijks tot 22.00 uur (of langer) via Email bereikbaar.

Ons adres:
Anholtseweg 24
7091 HA Dinxperlo

Lees meer

Waar ben je naar op zoek?

Home » Kapsalon » Kapsalon inrichting

Verkoopkast (11)

Balies (49)

Chemiehoek (11)

Diversen (29)

kappersfiets (11)

Kappersstoelen (156)

Kaptafel (95)

Spiegels (91)

Wachtruimte (18)

Wasunit kapsalon (109)

Werkwagens (18)