Kappersstoel kopen

Je oriënteert je op het kopen van een kappersstoel. Je bent bij ons aan het juiste adres! Een goede stoel zal een perfecte aanwinst zijn voor jouw salon. Die kwalitatief goede kappersstoel met een heel goede prijs/kwaliteitverhouding koop je bij Salonvoordeel.nl!

Achtergrond Salonvoordeel.nl

Wij zijn Gregor en Patricia en samen zijn we al 30 jaar zelfstandig ondernemer. 25 jaar lang hadden we goedlopende salons in Dinxperlo en Ulft (Achterhoek). Gregor als kapper en kleurstylist en Patricia als kapster en gediplomeerd visagiste. We waren respectievelijk 25 en 21 jaar toen we voor onszelf begonnen. In 2003 is Salonvoordeel.nl door ons gelanceerd. Een aantal van onze medewerksters begonnen voor zichzelf en zo kwamen wij op het idee om een functionele website voor kappers te beginnen en hun te helpen bij de inrichting van hun salon. Met onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij heel goed een spiegel voorhouden. En we spreken dezelfde taal! Wij willen jou adviseren, inspireren en motiveren!

Waarom een kappersstoel?

Op Salonvoordeel.nl vindt je een uitgebreid assortiment kappersstoelen.
Een kwalitatief goede kappersstoel geeft veel gemak en comfort voor jou én voor jouw klant. Je kunt je ook duidelijk onderscheiden van anderen door te kiezen voor een stoel die jouw klant zo goed bevalt, dat hij/zij graag bij je terugkomt! Net dat beetje extra! Met een kwalitatief goede stoel creëer je met veel gemak, afhankelijk van het gekozen type, een goed begin voor je klant bij een bezoek aan jouw salon. Ons assortiment bestaat uit goede, eenvoudige kappersstoelen en luxere varianten. Ook zijn er stoelen met beweegbare rugleuning en/of wielen. Daarbij zijn er kappersstoelen die standaard in het zwart worden geleverd, maar er zijn ook talloze kappersstoelen die in veel verschillende kleuren bekleding kunnen worden geproduceerd. Zo creëer je jouw eigen droomsalon!

Voor wie is een kappersstoel geschikt?

Een kappersstoel is geschikt voor de gehele kappersbranche, zowel de kleine zelfstandige kapsalon als de middelgrote salon en de ketenbedrijven. Onze klanten zijn zeer tevreden over de kappersstoelen van Salonvoordeel.nl. Velen vinden hun weg naar ons en ervaren ons advies als kappers en uitgebreide informatie als zeer positief. Verder kan gesteld worden dat alle ondernemers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan een stoel bij Salonvoordeel.nl kopen.

Waar kun je onze kappersstoelen kopen?

Je kunt op 2 manieren het door jou gewenste product aanschaffen. Ten eerste kun je gemakkelijk online via onze webshop bestellen. Mocht je eerst nog wat vragen hebben dan kun je deze via onze WhatsApp service (0627001665) stellen. Gegarandeerd binnen 10 minuten een reactie! Met behulp van FaceTime geven wij jou een rondleiding door de showroom en zullen de diverse modellen laten zien. Ten tweede kun je heel gemakkelijk een online afspraak plannen in onze showroom van 1000 m2 waar bijna alle modellen te zien zijn. Je kunt alles rustig bekijken en de kappersstoel uitproberen. Een gemakkelijke vergelijking is dan gemaakt. Tevens kun je dan persoonlijk kennis met ons maken en vertrouwen krijgen in onze organisatie. We nemen alle tijd voor jou!

Wanneer worden de kappersstoelen geleverd?

Na aankoop van de door jou uitgekozen kappersstoel zal de levertijd 2 dagen tot 4 weken zijn. Dit is afhankelijk van het door jou uitgekozen type. Er zijn kappersstoelen leverbaar direct uit ons magazijn en andere modellen worden rechtstreeks vanaf onze leveranciers uit Polen, Duitsland of Spanje naar je verstuurd. Dit duurt dan enkele dagen. Tussentijds zul je altijd op de hoogte worden gehouden over de status van je bestelling en over de precieze bezorging.

Hoe kun je ons bereiken?

Wij zijn heel makkelijk bereikbaar, dat vinden wij zeer belangrijk!
Showroom 7 dagen per week geopend (op afspraak).
Dagelijks tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar.
Dagelijks tot 22.00 uur (of langer) via WhatsApp bereikbaar.
Dagelijks tot 22.00 uur (of langer) via Email bereikbaar.

Ons adres:
Anholtseweg 24
7091 HA Dinxperlo

Lees meer

Resultaat 1–24 van de 111 resultaten wordt getoond

Barberstoel Stig

1.234,50 (excl. BTW)

Belmont Legacy

4.825,00 (excl. BTW)

Dames beauty / Barberstoel Dalia

460,85 (excl. BTW)

Dames beauty / make up Silvia

460,85 (excl. BTW)

Dames kappersstoel 1970

296,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel 8000 (la)

899,001.024,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel 8100 (la)

869,00994,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Aalst (Bruin)

328,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Adam

357,50 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Agusta

307,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Agusta Beweegbare rug (H)

494,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel air (natural wood)

1.424,50 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Anita (A)

855,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Ankara

285,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Ankara Grijs

329,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Ankara Wit

324,50 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Asti

569,00747,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Attracio (S)

655,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Barcelona (C)

527,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Bellini (MS)

474,17773,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Bocholt

302,50 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Bolero (X)

439,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Borken Grijs

328,00 (excl. BTW)

Dames kappersstoel Boston

813,00 (excl. BTW)